Poštovani kupci!

Ovdje pronađite odgovore na često postavljana pitanja o načinima plaćanja, dostavi i ostalim stvarima koje Vas mogu interesirati. Ukoliko ne pronađete odgovor na pitanje koje Vas zanima, uvijek nas možete kontaktirati putem priloženog obrasca i potruditi ćemo se da dobijete odgovor u najkraćem mogućem roku.

Često postavljana pitanja

Molimo Vas da pročitate odgovore na često postavljana pitanja prije nego nam pošaljete mail.

Nakon što ste završili kupnju u web trgovini prilikom čega ste ostavili svoje podatke za dostavu i odabrali način plaćanja, na svoju mail adresu zaprimit ćete mail koji Vam potvrđuje da je Vaša narudžba zaprimljena:

Daljnji koraci ovise o odabranoj vrsti plaćanja i vremenu kada ste kreirali narudžbu.

Radno vrijeme web trgovine je od 0-24h, što znači da Vi svoju narudžbu možete predati bilo kada, ali se same narudžbe obrađuju radnim danom od 08 do 17h. Radnim danima se smatraju dani u tjednu od Ponedjeljka do Petka, osim blagdana. 

  1. Ukoliko ste odabrali plaćanje bankovnom uplatom, na Vašu mail adresu stići će potvrda narudžbe na kojoj je naveden broj narudžbe. Sve što trebate je uplatiti sredstva na naš tekući račun pozivajući se na broj narudžbe u opisu plaćanja. Nakon što sredstva budu vidljiva na računu, šaljemo nalog skladištu za pakiranje i otpremu Vaše narudžbe. Ovisno o odabranoj metodi dostave, Vaš proizvod stiže na Vašu adresu. Vrijeme dostave računa se od trenutka kada ste zaprimili potvrdu da su sredstva uplaćena.
  2. Ukoliko ste odabrali plaćanje pouzećem ili plaćanje izvršili karticom, nalog skladištu za pakiranje i otpremu Vaše narudžbe šalje se isti dan ukoliko ste narudžbu izvršili do 12h. Narudžbe zaprimljene iza 12h u pravilu se šalju drugi dan te se od tada računa vrijeme dostave ovisno o odabranoj opciji.

To ovisi o odabranoj opciji dostave prilikom naručivanja proizvoda. Ponuđene su Vam dvije opcije:

  • MBE economy (unutar 72h od dana narudžbe) 

Nakon naručivanja proizvoda, ukoliko je odabrano plaćanje karticom ili pouzećem, nalog za pakiranje se isti dan šalje u skladište.  Dostava će biti izvršena u roku od 72h od dana narudžbe. Ukoliko je odabrano plaćanje uplatom na tekući račun, nalog za pakiranje šalje se onog trenutka kada sredstva budu vidljiva na računu. U rok isporuke ne ubrajaju se blagdani ili vikend tj. Subota i Nedjelja.

  • Osobno preuzimanje

Ova opcija odnosi se na kupce koji su u mogućnosti i žele sami preuzeti naručenu robu. Nakon odabira ove opcije i po završetku uplate, molimo Vas da nam se obratite kako bi se dogovorio termin preuzimanja. 

 

Cijena dostave ovisi o broju i težini paketa te će se automatski ažurirati u košarici prije naplate nakon što unesete adresu za dostavu. Ovisno o količini naručenih proizvoda nudimo i besplatnu dostavu te će se ona također automatski iskazati prilikom unosa adrese za dostavu.

Besplatna dostava biti će Vam ponuđena automatski u košarici prilikom kreiranja narudžbe i to ovisno o vrijednosti naručenih proizvoda.

Na ovom web shopu plaćanje možete obaviti na nekoliko načina:

  • gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke
  • uplatom na tekući račun prodavatelja
  • kreditnim karticama

Web trgovina ne prikuplja podatke o kreditnim karticama. Plaćanje karticama se vrši posredstvom payment gatewaya.

 

Apsolutno! Za svaku kupnju obavljenu na web shopu kupac će dobiti račun u elektronskom obliku na svoju e-mail adresu te original računa uz pošiljku koja će mu biti isporučena.

Minimalna količina koju je moguće naručiti je 1 m2 odnosno dvije ploče dimenzija 100x50x2 cm. Površina jedne ploče je 0.5 m2.

Pošaljite nam mail