NAČINI PLAĆANJA

Poštovanu kupci!

U web trgovini tvrtke Domointex d.o.o. podržani su dolje navedeni načini plaćanja. Informirajte se i izaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara.

dostava pouzecem
PLAĆANJE GOTOVINOM PRILIKOM POUZEĆA

Opcija plaćanja pouzećem Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na Vašu adresu tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini dostavljaču. 

Plaćanje uplatnicom
VIRMANSKA UPLATA

Po završetku narudžbe s odabirom virmanskog/transakcijskog plaćanja, e-mailom ćemo Vam poslati predračun odnosno generiranu uplatnicu koju možete spremiti na računalo, isprintati i platiti u najbližoj poslovnici FINE, banci ili poštanskom uredu. Navedeni iznos možete platit i internet bankarstvom tako da u aplikaciji banke koju koristite kreirate novi foto nalog i skenirate bar kod na uplatnici. Predračun vrijedi 3 radna dana, nakon čega se automatski narudžba poništava.

Kartično plaćanje
KARTIČNO PLAĆANJE

Sustav kartične naplate nije integriran na stranicama www.domointex.hr već Vas sustav automatski prebacuje na ovlaštene sigurne stranice CORVUS PAY servisa koji vrši autorizaciju kartičnog plaćanja. Nakon odabira plaćanja “Karticom” i kompletiranja narudžbe, otvorit će se polja za upis podataka o kartici. Podaci o kartici i vlasniku ne čuvaju se na našim serverima niti su nam vidljivi.

Ukoliko za Vašu karticu postoji opcija kupnje na rate, odaberite broj rata, troškovi će se obračunati sukladno Vašem odabiru, a Vaša će kartica biti terećena sukcesivno svakog mjeseca, sukladno broju odabranih rata – bez kamata.

Kupnja je obavljena nakon uspješne autorizacije kartice. Ako sustav odbije autorizirati kartično plaćanje, odaberite neki od alternativnih načina plaćanja. O uzrocima odbijanja kartica nemamo podatke, a mogu biti tehničke ili poslovne prirode.

PODRŽANE KARTICE

Na web trgovini podržani su slijedeći tipovi kartičnog plaćanja isključivo za fizičke osobe:

Obročno na 2 do 12 rata (minimalan iznos 500,00 kn):

 • Diners Club kreditnom karticom Erste banke
 • Visa kreditnom karticom Erste banke
 • Mastercard kreditnom karticom Zagrebačke banke 
 • Maestro i Visa debitnim karticama Privredne banke
 • Mastercard i Visa kreditnim karticama Privredne banke
 • Maestro, Mastercard i Visa debitnim karticama slijedećih banaka:
 1. Erste&Steiermarkische bank d.d.
 2. Istarska Kreditna Banka Umag d.d.
 3. Sberbank d.d.
 4. Kent Banka
 5. Agram Banka d.d.
 6. Slatinska banka d.d 

* za plaćanje na rate debitnim karticama (karticama tekućeg računa), gore navedenih banaka, ukoliko kod plaćanja imate problema, morate provjeriti sa svojom bankom da li Vam je omogućena ta opcija!

Jednokratno:

 • Diners Club kreditnom karticom Erste banke
 • Maestro, Mastercard i Visa debitnim karticama svih izdavatelja u Republici Hrvatskoj
 • Mastercard i Visa kreditnim karticama PBZ, ZABA i ERSTE banke