Dostava kupljenih proizvoda

DOSTAVA VAŠIH NARUDŽBI

Poštovani kupci!

Dostava kupljenih proizvoda vrši se na cijelom području Republike Hrvatske, a dostavu izvršava  MBE Adriatic d.o.o. putem  svojih partnerskih dostavnih službi.

Nakon što proizvod predamo na slanje, na vašu email adresu poslat ćemo vam kontakt podatke gdje upitom možete dobiti sve informacije o trenutnom statusu isporuke paketa.

Za svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je dostavna služba oslobođena bilo kakve naknadne odgovornosti.

Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavna služba će pokušati stupiti u kontakt s primateljem kako bi se dogovorili o točnom vremenu i eventualno drugoj adresi dostave. U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća u skladište. 

Prilikom kupnje na web stranici imate mogućnost odabira dva načina dostave i to:

  • DPD Croatia / MBE Economy
  • osobno preuzimanje
VRIJEME DOSTAVE

U vrijeme dostave ne ubraja se vrijeme koje je potrebno za obradu Vaše narudžbe ovisno o odabranom načinu plaćanja. Vrijeme se računa od trenutka kada je Vaša narudžba predana dostavnoj službi o čemu ćemo Vas obavijestiti mailom kojeg ste nam ostavili prilikom kupnje. Radno vrijeme web trgovine je od 00:00 do 24:00 sata svakim danom, ali imajte na umu da će narudžbe zaprimljene vikendom ili blagdanom biti procesuirane i obrađene za isporuku radnim danom jer naše skladište ne radi tim danima.

PRAĆENJE POŠILJKE

O statusu Vaše pošiljke biti ćete informirani od strane dostavljača na mail ili broj mobitela koji ste nam ostavili prilikom narudžbe. Imajte na umu da pošiljku možete pratiti tek nakon što ste od kurirske službe zaprimili obavijest da je Vaša pošiljka poslana te su Vam vezano za to dostavili “tracking number” odnosno broj pošiljke za praćenje.

PAKIRANJE

Svi dekorativni zidni paneli su pakirani u original kartonskim kutijama koje sadrže 10 panela dimenzija 100x50x2 cm, ukupne površine 5 m2. U slučaju da se kupuje količina koja je manja od 5 m2, proizvodi se sortiraju i pakiraju u nove kutije prije slanja.

Akustični drveni paneli pakirani su u originalne kutije po 2 komada te se tako i šalju. Ne vršimo prepakiravanje akustičnih drvenih panela. 

BESPLATNA DOSTAVA

Besplatna dostava dekorativnih zidnih panela biti će Vam ponuđena automatski ukoliko je količina naručenih dekorativnih zidnih panela 10 m2 ili više. Besplatna dostava moguća je i unosom kupona na stranici naplate ukoliko Vam je takav kupon dostupan. 

OSOBNO PREUZIMANJE

Osobno preuzimanje moguće je u slučaju da ste odabrali tu opciju prilikom kupovine. 

Preuzimanje možete izvršiti radnim danom tj. od Ponedjeljka do Petka u vremenu od 08:00 do 16:00h, obavezno uz prethodnu najavu.

U tom slučaju na mail ili mobitel ćete biti obaviješteni kada je Vaša pošiljka spremna za preuzimanje. Radi identifikacije sa sobom ponesite dokument na kojem je vidljivo ime i prezime osobe koja je izvršila plaćanje.

Osobno preuzimanje bitumenskih traka moguće je jedino na adresi HIDROIZOLACIJA KATRAN d.o.o.. Radnička cesta 27, 10000 u terminu koji dogovorite sa nama.